Tantra Experience Retreat voor Stellen

Leer het vuur aan te wakkeren in jullie relatie en oude patronen los te laten via de weg van tantra. Jullie leren op een nieuwe manier elkaar aan te raken en er is aandacht voor zorgvuldige communicatie over wensen en verlangens; (ont)spannend, verdiepend en sprankelend. 

In een retraite van vrijdagavond tot en met zondagmiddag nemen wij je mee in de wereld van The Tantric Touch. Doe met ons mee en ervaar de vrijheid van tantrisch aanraken vanuit het hart in de Tantraretreat voor stellen. We zullen jullie stapje voor stapje meenemen in de massages in een prettige setting en mooie opbouw in oefeningen.

We zullen jullie ondersteunen maar ook spiegelen bij uitdagingen in jullie onderlinge interactie. Zodat jullie voor de lange termijn een langdurige en vervullende relatie houden, moeiteloos en sprankelend.

Lees ook onze blog.

Datum: 19-21 april 2024.

Reserveer jullie plek via de agenda.

Herken je dit? (klik op de balk)

Je kent elkaar inmiddels goed. De spanning van het begin van de relatie is weg. Intimiteit lijkt te vervallen in (saaie) gewoontes. Is dit alles?

Maak elke (intieme) ontmoeting met elkaar weer net zo spannend en sprankelend als de eerste keer. Blijf samen ontdekken wat fijn is.

Deze nieuwe partner voelt als een schot in de roos. Je wil je op een diepgaande manier verbinden en oude patronen voorkomen. Maar hoe?

Leer een diepe vervullende intieme relatie aan te gaan. Communiceer over intimiteit. Met handvatten om je relatie levendig te houden.

Af en toe masseer je je partner. Dit is fijn maar vaak voel je je ook onzeker en ben je bang voor afwijzing. Hoe kun je masseren vanuit vertrouwen?

Ontdenk hoe je je handen moeiteloos kan laten gaan vanuit liefde voor jezelf en de ander. In vertrouwen dat alles er dan ontstaat inherent goed is.

Soms is het lastig aan te geven dat je niet aangeraakt wilt worden. Nog lastiger vaak om aan te geven hoe en wanneer wel. Is dit te leren?

Leer in het moment vanuit innerlijke rust voelen wat je grenzen en verlangens zijn. En leer hoe je dit liefdevol aan kunt geven bij je partner.

Jullie zitten niet altijd op hetzelfde punt van opwinding tijdens een vrijpartij, wat soms leidt tot voortijdige ontlading. Dit is ok, maar kan dit meer samen?

Leer vertragen met meer controle willen over je orgasmes, om samen lang en intens genieten van sensuele aanraking en jullie (seksuele) energie..

The Tantric Touch

Wij, Debby en Arnoud, geliefden en tantrika’s gaan jullie tijdens deze training begeleiden uit je hoofd in je lijf via The Tantric Touch. We zullen jullie stapje voor stapje meenemen in de massages door het neerzetten van een fijne setting en mooie opbouw in oefeningen.

We zullen jullie ondersteunen maar ook spiegelen bij uitdagingen in jullie onderlinge interactie. Zodat jullie voor de lange termijn een langdurige en vervullende relatie houden, moeiteloos en sprankelend.

Wij kiezen voor een tantrische relatie waarin aanraking vanuit het hart, The Tantric Touch, bovenaan staat

Arnoud en Debby

Dit kan je bereiken met tantramassage

 • Je kijkt met andere ogen naar je partner en zijn of haar gedrag en ervaart samen meer verbinding
 • Je leert wat je lichaam je te zeggen heeft. Je ervaart fysieke ontspanning en voelt je stralend en energiek.
 • Je voelt beter waar je grenzen liggen en wat je verlangens zijn en kunt hier moeiteloos over communiceren.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen en durft je verlangen te leven, Je voelt je blij en vol levensenergie
 • Je voelt je vrij om je eigen keuzes te maken
 • Je ervaart de vrijheid om te spelen en te ontdekken bij jezelf en elkaar. Je kunt meer genieten van intimiteit
 • Je manier van aanraken wordt bewuster waardoor de beleving van (seksuele) levensenergie anders is.
 • Je voelt dat het samenzijn, de oefeningen en meditaties, het onderling contact verdiepen
 • Je krijgt door alle oefeningen perspectief om dit langdurig in een vervullende relatie te integreren.

Dit gaan we doen

Het Tantra Experience Retreat is opgebouwd uit verschillende oefeningen en meditaties om het vuur in jullie relatie weer aan te wakkeren. Ook leren we jullie een nieuwe manier van aanraken en we besteden aandacht aan de communicatie over elkaars wensen en verlangens.

Vrijdagavond beginnen we met speelse oefeningen om elkaar te ontmoeten. Het programma op zaterdag en zondag is afwisselend en staat in het teken van: actieve meditatie, contactoefeningen, Tantric Dance, ademwerk, partner meditaties en massage. Ook maken we gebruik van het ‘Wheel of Consent’ van Betty Martin.

Dit is tantrisch aanraken

Tantrisch aanraken is gericht op het uiten van een liefdevolle verbinding vanuit het hart. Dit kan binnen je relatie leiden tot maar is niet hetzelfde als seks. Het hele weekend worden er in de groepsruimte geen seksuele handelingen verricht.

Tijdens sommige oefeningen en zeker bij de massage is het wenselijk om naakt te zijn. Dit is echter nooit verplicht. Je kunt er altijd voor kiezen om je ondergoed aan te houden.

Ervaringen

Je denkt elkaar door en door te kennen maar de training leverde mooie nieuwe aanknopingspunten om onze verbintenis opnieuw te bekijken en samen via de massage, dans en meditaties anders te verkennen en te verdiepen.

Wij hadden totaal geen ervaring met Tantra, maar wisten wel dat tantra verdieping in een relatie kon brengen. Ondanks dat we niet ontevreden zijn missen we de tijd voor echte diepe verbinding in ons beide drukke leven als ondernemer, en hoe moesten we die echte diepe verbinding creëren?

Arnoud en Debby hebben ons echt bij de hand genomen hoe we een diepe verbinding  kunnen creëren in onze relatie door middel van tantra.

Er was een hele goede opbouw van het weekend en ze hebben ons diverse aspecten laten ervaren van dans tot meditatie, ademwerk en partnerwerk. 

Een zeer liefdevol, respectvol en inspirerend weekend. We zijn ons bewust geworden dat de intieme relatie met jezelf het uitgangspunt is. We zijn op een liefdevolle en aandachtige manier weer meer in verbinding met onszelf en elkaar.

Arnoud en Debby leven de tantra voor, niet alleen met voorbeelden maar ook in hun hele samenzijn.

N en G

Toen ik de aankondiging voor dit tantra weekend las, o.a. zeer geschikt voor stellen die al langer samenzijn, wist ik direct, hier wil ik heen.

Samenzijn met anderen die al langer samenzijn geeft een onuitgesproken verbinding, herkenning en erkenning van de hoogte en dieptepunten. Van de kolkende liefdes rivieren en de ijzige vlaktes waar je samen als geliefde doorheen wandelt. Maar vooral ook de vasthoudendheid en vastberadenheid om samen te willen reizen door dit leven.

Ik voelde me bij aankomst direct gedragen en gezien door Debby en Arnoud. Ze brachten alle oefeningen met zoveel vanzelfsprekendheid, dat gaf direct rust. Door de veelheid en variatie aan oefeningen konden wij – mijn geliefde en ik- oefenen met verschillende vormen van intimiteit. Die we nu thuis ook verder ontwikkelen.

Ik merkte dat het spelen met het tussengebied, – daarmee bedoel ik het gebied dat ontstaat als er wederzijdse aandacht is maar nog geen aanraking- dat ik daar snel ongemak en schaamte voel. Dus meestal vrij snel in seks stap -of wegloop- want dan weet ik weer waar ik aan toe ben.

Het spelen met dit tussengebied bracht mij enorm veel zelfvertrouwen en plezier. De liefde stroomde tussen ons en tussen alle stellen heen.

De aparte vrouwencirkel (en mannencirkel) op de laatste dag van het weekend was een onverwacht hoogtepunt van zusterschap.

Dank jullie wel!

Rosalie

Aanmelden

We sturen je het intakeformulier na ontvangst van je betaling. Als we jou niet persoonlijk kennen van een andere workshop zullen we hierna met een telefonisch intakegesprek bepalen of deze training geschikt voor jou is.

Programma

Diverse workshops in een veilige bedding met kans om je te laten spiegelen door anderen.

Teachings, dans, inquiry, sharing. Communicatie-oefeningen, massages en demonstraties. Actieve en stille meditaties.

Accommodatie

2 overnachtingen (volpension) met 6 vegetarische maaltijden.

Centrum de Horst
Meddoseweg 22
7104 AA Winterwijk-Meddo

Dit programma is niet voor jou als:

 • Je liever netflix kijkt dan te investeren in je relatie
 • Als je denkt dat je in 1 weekend je relatie kan “fixen”.
 • Als je niet kunt omgaan met naakt in de groep
 • Je niet open staat naar jezelf te kijken
 • Je niet open bent om nieuwe manieren te onderzoeken om jezelf en je partner te (her)ontdekken
 • Je psychische problemen hebt waarbij je jezelf niet meer kunt dragen.