Over ons

Net als jij hebben we een druk leven met een volle agenda. Zelfstandig ondernemerschap vraagt veel. En ook voor kinderen, vrienden en familie is ruimte nodig. Kortom genoeg uitdagingen in het leven. En toch kiezen we voor een tantrische relatie waarin aanraking vanuit het hart, The Tantric Touch, bovenaan staat.

Wat dit ons geeft, is een manier om elkaar keer op keer te vinden in intimiteit en seksualiteit. We nemen tijd voor elkaar en blijven iedere keer groeien, waarbij alles er mag zijn.. We groeien zowel samen als elk op ons eigen persoonlijke pad, Dit geeft ons een levendige relatie.

We geloven dat je zelf verantwoordelijk bent om je eigen levensenergie op peil te houden en investeren daar ook in. Als kers op de taart brengen we onszelf vervolgens weer in een nieuw contact samen. Dit voedt onze relatie enorm. Dat plezier en die verbinding willen we graag ook delen met anderen.

Wij beheren ook het Bewustzijnscentrum Sadhana in Enschede. Hier geven we een deel van ons workshopaanbod.

“Samen ervaren we dat we meer zijn dan de som van individuen. We spiegelen elkaar, vullen elkaar aan en hebben plezier en voldoening. Kortom het levendige bewijs van een tantrische relatie die we inbrengen in de training.”

Arnoud en Debby

Door een aantal tegenslagen en ervaringen die mijn leven op zijn kop zetten startte ik in 2003 met mijn pad naar meer bewustwording en ging ik op zoek naar wie ik werkelijk ben. Al snel kwam ik in aanraking met Tantra waardoor ik meer in mijn lijf kwam, mezelf leerde accepteren en veel meer leerde genieten van lijfelijk contact. Sinds 2021 deel ik mijn passie en werk met mijn geliefde Debby.

Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is. Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel. Meditatie en massage ondersteunen je daarbij.

Ik hou enorm van de zon en het buitenleven, los van alle hectiek. Je kunt me wakker maken voor een goedgemaakte risotto met paddenstoelen. Maar… hoewel ik graag gezond eet, kan ik soms ook een onbedwingbare behoefte hebben naar een hamburger of een frietje.

Arnoud

Bewust aanwezig zijn in alles wat zich aandient, is voor mij een tweede natuur geworden. Een ziekteproces in 2010 heeft me nog meer doordrongen dat het heel belangrijk is mijn hartsverlangen echt te leven met alle gevolgen die dit in het sociale heeft. Zo kwam ik in aanraking met energetisch lichaamswerk, regressietherapie en sjamanisme.

Tantra is het pad dat op dit moment alle richtingen combineert. Ik geniet enorm van de meditaties, massages en rituelen. En mijn verlangen om met een partner een tantrische relatie aan te gaan, is volledig vervuld. Ik ben gemotiveerd dit pad te leven en over te brengen aan stellen en singles die hier open voor staan.

Ik woon op dit moment met mijn dochter in een tiny huis met eigen atelier in een oude pyamafabriek. Naast mijn passie voor het tantrische pad, deel ik via Debsfood4soul ook mijn passie voor gezonde, lekkere, vegetarische voeding door te koken voor groepen en mensen bewust te maken van hun ideale voedingspatroon.

Debby