Groepsactiviteiten Tantra en Tantramassage

The Tantric Touch geeft verschillende soorten groepsactiviteiten voor Tantra en Tantramassage. Als je kennis wilt maken met tantra(massage) kun je kiezen voor Tantric Dance, een Tantra Introductie Avond of Introductieworkshop Tantramassage.

Heb je al ervaring met tantra of tantramassage en wil je de diepte induiken, hebben we ook divers aanbod voor singles en stellen zoals het Tantra Retreat voor stellen en de (drieluik) Tantramassage Training Flow, Energy en Awakening The Pelvic Area.

Op zoek naar vrijheid en verbinding in intimiteit en seksualiteit

The Tantric Touch

Tantramassage Training 1, 2 en 3

In 3 trainingsweekenden van vrijdagavond t/m zondagmiddag nemen wij je mee in de wereld van The Tantric Touch. Hierbij leer je stapsgewijs meer over je jouw beleving van intimiteit en hoe je hiervan nog meer kunt genieten in verbinding met de ander. Hierbij leer je stapsgewijs de verschillende Tantramassages die je hierin ondersteunen.

De trainingen zijn los van elkaar te volgen. Wel raden we sterk aan om deze volgorde aan te houden. Heb je bij ons nog geen training gevolgd dan doen we altijd een persoonlijke intake.

Training 1 – Flow

In de eerste training leer je bewust aanraken en ontvangen vanuit jouw flow. Je leert je grenzen en verlangens te verkennen en communiceren. Voor aanraking die leidt tot overgave, genieten en verbinding met je partner.

Ontspannend, sprankelend en vol levenslust

Training 2 – Energy

In de tweede training ervaar je dat jouw levensenergie mag stromen en dat seksuele energie jou helpt in verbinding te komen met alles wat er is. Voor aanraking die leidt tot overgave en verbinding tussen mannelijke en vrouwelijke polen.

Spannend, activerend en stromend.  

Training 3 – Pelvic Area

In de derde training gaan we de levensenergie activeren in het bekkengebied. Je leert de wijsheid van jouw geslachtsorganen kennen. Voor aanraking die leidt tot ervaring van jouw essentie en het grotere geheel.

Openend, juicy en misschien confronterend.

Tantra Retreat voor stellen

In deze Tantra Retreat voor stellen, leer je het vuur aan te wakkeren in jullie relatie en oude patronen los te laten via de weg van Tantra.

Jullie leren op een nieuwe manier elkaar aan te raken en er is aandacht voor zorgvuldige communicatie over wensen en verlangens. 

(Ont)spannend, verdiepend en verbindend. 

Introductieworkshop Tantramassage

Bij deze introductieworkshop Tantramassage maak je op een ontspannen wijze kennis met de vele aspecten van tantramassage.

Op deze dag of avond wordt een tipje van de sluier opgelicht wat Tantramassage voor je kan betekenen als ontvanger maar ook als gever. Ook is het mogelijk individuele sessies of coaching te ontvangen.

Ontspannend, genieten en liefdevol

Tantra Introductie avond

Op deze Tantra Introductie avond maak je op een ontspannen wijze kennis met de vele aspecten van Tantra. Zo introduceren we Tantrameditatie, Tantric Dance en aanraking vanuit het hart.

Maak kennis met Tantra en ervaar jouw flow.

Speels, prikkelend en inzicht vergrotend.

Tantric Dance

Bij Tantric Dance ga je heel bewust dansen in de rol van leider of van volger waarbij je als volger een blinddoek draagt. Vanuit de verbinding met jezelf ga je vervolgens de verbinding met de ander aan. Als leider bepaal je de dans en dit kan elk moment weer anders zijn. Als volger ervaar je wat overgave voor jou betekent.

Ontspannen, overgave en veel plezier