Agenda

Hier vind je een overzicht van de komende workshops, retraites, dansavonden en andere evenementen. Staat jouw favoriete activiteit (nog) niet ingepland? Neem dan contact met ons op. Dan informeren we je zodra deze op de agenda staat.

Alle prijzen voor deelname aan een workshop of training zijn inclusief btw.

Op zoek naar vrijheid en verbinding in intimiteit en seksualiteit

 • Tantric Dance Experience

  Fri 14 06

  Op deze Tantric Dance avond word je uitgenodigd te dansen in de rol van leider of volger met een partner. Je danst vanuit je gevoel, binnen je eigen grenzen en die van de ander. Als leider bepaal je de dans en dat kan elk moment weer anders zijn. Als volger ervaar je wat overgave voor jou betekent.

 • Tantra Introductie Avond

  Tue 02 07

  Op onze introductie tantra-avond maak je op een ontspannen wijze kennis met de vele aspecten van tantra. Zo introduceren we tantrameditatie, contactoefeningen, dans en aanraking vanuit het hart.

 • Shiva-Shakti Tantramassage Dag

  Sun 07 07

  Shiva-Shakti Tantramassage Dag voor stellen die kennis willen maken met de Tibetaanse Tantramassage. Voorwaarden voor deelname: *Je hebt enige ervaring met Tantra, massage en/of lichaamswerk. Tantra ervaring is niet noodzakelijk. Je bent comfortabel met bloot in de groep *Je respecteert grenzen van de ander *Je bent mentaal en fysiek gezond, in elk geval niet belemmerd om op de grond op een matras te masseren.

 • Tantric Dance Salon

  Fri 12 07

  Tantric Dance salon, een avond met vrij Tantric Dancen en de gelegenheid om te ontspannen in de lounge.

 • Tantramassage Training 2 - Energy

  Fri 06 09

  In de Tibetaanse Tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energie├źn worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

 • Tantra Introductie Avond

  Tue 24 09

  Op deze Tantra avond proeven we in intieme sfeer aan thema's van Tantra. In dans, contactoefeningen, partneroefeningen, meditaties, deelrondes, en meer, afhankelijk van het thema en het verloop van de avond. Je houdt je kleding gewoon aan.

 • Introductie Workshop Tantramassage

  Sun 29 09

  Tijdens deze introductie maak je op een ontspannen wijze kennis met de vele aspecten van tantramassage. Zo introduceren we jullie aan de Kashmierse Tantramassage en aanraking vanuit het hart.

 • Tantramassage Training 3 - Awakening the Pelvic Area

  Fri 08 11

  In de derde Tantramassage Training gaan we de levensenergie te activeren specifiek in het bekkengebied. Door verbinding te maken met dit gebied leer je de wijsheid van jouw geslachtsorganen kennen. Voor aanraking die leidt tot ervaring van jouw essentie met alles wat daar is

 • Tantramassge Training 1 - flow

  Fri 15 11

  In de eerste training leer je bewust aanraken en ontvangen vanuit jouw flow. Voor aanraking die leidt tot genieten en verbinding met je partner.

 • Tantra Introductie Avond

  Tue 19 11

  Op onze introductie tantra-avond maak je op een ontspannen wijze kennis met de vele aspecten van tantra. Zo introduceren we tantrameditatie, contactoefeningen, dans en aanraking vanuit het hart. Deze workshop is geschikt als kennismaking voor singles en stellen met weinig tot geen ervaring, maar ook als ontspannen avond voor mensen met meer ervaring. Op deze avond houden we de kleren aan.

 • Introductie Workshop Tantramassage

  Sun 15 12

  Tijdens deze introductie maak je op een ontspannen wijze kennis met de vele aspecten van tantramassage. Zo introduceren we jullie aan de Kashmierse Tantramassage en aanraking vanuit het hart.

 • Tantramassage Training 2 - Energy

  Sun 02 02

  Tantramassage Training 2 - Energy met de Tibetaanse Tantramassage verdeeld over 3 zondagen in Enschede. In de Tibetaanse Tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energie├źn worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

 • Tantra Experience Retreat voor stellen

  Fri 30 05

  Kom ontdekken hoe Tantra jullie relatie kan verdiepen. Ervaar tijdens ons Tantra Experience Retreat hoe jullie liefdesleven (weer) op kan bloeien. En leer met nieuwe ogen naar je partner kijken en wordt steeds weer opnieuw verliefd.

 • Tantramassage Training 3 - Awakening the Pelvic Area

  Fri 31 10

  n de derde Tantramassage Training gaan we de levensenergie te activeren specifiek in het bekkengebied. Door verbinding te maken met dit gebied leer je de wijsheid van jouw geslachtsorganen kennen. Voor aanraking die leidt tot ervaring van jouw essentie met alles wat daar is