Tantric Dance

Op onze Tantric Dance avonden word je uitgenodigd te dansen in de rol van leider of volger met een partner. Je danst vanuit je gevoel, binnen je eigen grenzen en die van de ander. Als leider bepaal je de dans en dit kan elk moment weer anders zijn. Er zijn geen “standaard” pasjes. Als volger ervaar je wat overgave voor jou betekent.

Het is een ontspannende avond en toch leer je veel over jezelf.

Bij Tantric Dance dans je in wisselende koppels. Hierbij heeft de volger een blinddoek om. Dit geeft een nieuwe dynamiek aan de dans van leiden en volgen. Van vertrouwen en grenzen aan durven geven.

Data: 14 juni 2024, 12 juli 2024 (Salon)

Daarom Tantric Dance

 • Een heerlijke avond dansen, uit je hoofd en in je lichaam. Ontdekken of dit bij jou/jullie past.
 • Ontdekken hoe het voelt om echt in overgave te zijn. En hoe het voelt om in de rol van leider te stappen.
 • Spelen met waar jouw energie en aandacht is in het moment. Voelen waar je uitdagingen zijn.
 • Een ontspannen avond kennismaken met Tantric Dance en met de stijl van Debby en Arnoud.

The Tantric Touch

Wij, Debby en Arnoud, ervaren samen dat we meer zijn dan de som van individuen. We spiegelen elkaar, vullen elkaar aan en hebben plezier en voldoening. Dat plezier en die verbinding willen we graag ook delen met anderen. Wij gaan je in deze dansavond begeleiden uit je hoofd, in je lijf.

Debby heeft de TD Teachers Training gevolgd bij Art of Loving van Rakesh en Elfriede in Amsterdam.

Dans met ons mee en ervaar de vrijheid van dansen vanuit jezelf in verbinding met de ander vanuit het hart

Arnoud en Debby

Dit gaan we doen

Op deze avond gaan we spelen met polariteiten door afwisselend te dansen in de mannelijke leidende rol en de vrouwelijke rol als volger. De volger draagt een blinddoek. Dit betekent dat je niet altijd weet met wie je danst.

Je hebt beide kanten in je. Dat houdt in dat je afwisselend in beide rollen danst. Op deze avond is het de uitnodiging deze polariteiten van leiden en volgen, daadkracht en overgave, sensualiteit of wild zijn, te gaan ervaren en doorvoelen. Wat kom jij tegen in jezelf en in deze meditatieve dans?

Locatie & aanvang

Bewustzijnscentrum Sadhana
De Klomp 120 101
7511 DJ Enschede

Om 19:15 ben je welkom, kun je “landen” en je eventueel omkleden. Het programma start om 19:30. De deur beneden is open. Entree is op de eerste verdieping, linkerdeur. Volg verder de instructies ter plekke.

Ervaringen

Ontzettende mooie, inspirende, warme ervaring. De opbouw was erg mooi in de dans. Goed verzorgd, sfeer werd erg goed bewaakt. Ik heb het als erg fijn, warm liefdevol en verbindend ervaren. Ik voelde me erg fijn en open na deze workshop.

Judith vd M.

Tantric dance op zijn beste manier, liefdevolle opgemaakt door Debby en Arnoud. Ze creëren een helemaal fijne sfeer, die je uitnodigt je heel persoonlijke toegang tot de tantric dance en je eigen energie te krijgen. Ik ben blij dat er dit prachtig plek bestaat waar je Shiva/Shakti kan worden/zijn.

Vera S.

Een avond in heerlijke verbinding met een geweldige groep mannen en vrouwen met jezelf en de ander in een dieper contact te komen, te ervaren in onvoorwaardelijke universele liefde. Waarbij je in wederzijds respect, veiligheid, meerdere kanten, gevoelens in jezelf gevoeld kunnen worden, zo heb ik het ervaren. Je komt veel over jezelf te weten! En merk in het dagelijks leven de positieve gevolgen van tantric dance! The Tantric Touch, bedankt voor de fijne afgestemde begeleiding!!!!! Ik kom graag nog eens terug!

Ellen W.

GEWELDIG! Jezelf beter leren kennen in zowel mannelijkheid als vrouwelijkheid. In een veilige setting mijn comfortzone vergroot! Dankjewel ❤️

Tony V.

Het was een bijzonder fijne avond met lieve, warme en ervaren tantric dance begeleiders die goed weten hoe je een veilige liefdevolle zetting neer moet zetten. Chapeau!

Serena C.

Heeeeerlijke avond gehad!
Spannend, verlangen, verbondenheid, uitdagend, playfullness, zinnenprikkelend, bevrijdend, flirty, fun. Kortom: GENOTEN

Petra W.

4e keer tantric dance bij Debby en Arnoud. Bijzonder om te ervaren hoe ik vanuit onzekerheid de 1e keer, kan groeien naar zeker de leiding nemen deze keer. De beleving en ervaring is steeds weer anders, maar de groei bij mijzelf neemt toe. Aanrader voor iedereen om zichzelf meer te ontdekken, ook in het overgeven en ontvangen. Ieder x is weer anders.

Floor K.

Het was weer een super avond met een prachtige groep. Geeft zoveel energie.
En nu de dag erna is het zo stil in mij. Ik voel me geweldig.

Martijn v. P.

Praktische informatie

 • Begeleiding: Debby Broersma en Arnoud Colenbrander.
 • Voor wie: Single of stellen met geen, weinig of veel ervaring.
 • Draag gemakkelijke kleding waarin je je fijn voelt.
 • Je eigen blinddoek meebrengen, wordt gewaardeerd.
 • Blinddoeken zijn aanwezig voor wie er zelf geen heeft
 • Neem een flesje water mee.
 • Er is thee en lekkers (bij de prijs inbegrepen).

Voorwaarden

 • Je staat open om met verschillende danspartners te dansen
 • Je respecteert de grenzen van andere deelnemers
 • Je houdt je aan de spelregels van Tantric Dance en de richtlijnen van de begeleiders