Individuele coaching en massages

Bij de Tantric Touch geven wij naast workshops en trainingen ook individuele coaching en massages. Deze coaching en massages vanuit ons hart, geven wij samen of elk apart.

Je kunt als stel een duo-tantramassage bij ons boeken. Ook geven wij relatiecoaching aan stellen en bieden we mini-workshops Tantramassage van drie of vier uur aan. Kom je alleen dan kun je kiezen voor een sessie bij Arnoud of bij Debby. Via ons contactformulier kun je laten weten met wie van ons twee je wilt afspreken.

Op zoek naar vrijheid en verbinding in intimiteit en seksualiteit

The Tantric Touch

Tantra voor stellen

Heb je moeite met aanrakingen of om je partner aan te raken? Is er weinig of geen intimiteit en seksualiteit meer tussen jullie? Of willen jullie juist elkaar en de wereld van Tantra verder ontdekken?

Relatiesessie

Een relatiesessie kan jullie relatie een enorme boost geven. Meditatie, massage en coaching helpen jullie dichter bij elkaar te komen. Hierdoor is intimiteit en seksualiteit weer op een fijne manier onderdeel van jullie relatie. 

Duo Tantramassage

Ontvang in intieme en besloten sfeer allebei tegelijk een massage Verstevig je relatie met Tantrische oefeningen en meditaties en verdiep je samen verder in Tantra. Ontmoet elkaar op een andere manier waardoor jullie liefde, lust en intimiteit blijft stromen.

Tantramassage

Tantramassage is een prachtige manier om weer in verbinding te komen met jezelf (en van hieruit met de ander). Het laat je energie weer vrijuit stromen en verruimt je bewustzijn, zodat er ruimte ontstaat voor meer balans, plezier en geluk in je leven.

Voor de één is het heel spannend, zeker de eerste keer en voor de ander is het juist bevrijdend en diep ontspannend. Je kunt er veel energie van krijgen en het kan je sensualiteit aanwakkeren. Ook kunnen er allerlei emoties vrijkomen. Laat deze vooral stromen. Je bent goed zoals je bent.

Tantramassage “Relax”

Kashmierse Tandavamassage.Een dans van liefdevolle aanraking. Helpt je diep ontspannen en meer aanwezig te zijn in je lijf. Ook een goede keuze om kennis te maken met tantramassage.

Tantramassage “Bliss”

Een mix van Tibetaanse en  Taoïstische Tantramassage. Voel je levensenergie veel meer stromen en maak contact met je seksuele energie. Hierin is veel aandacht voor het hele bekkengebied.

Tantramassage “Play”

Leer een tantramassage geven op basis van je eigen (ruime) ervaring. Ontdek hoe je aangeraakt kunt worden en zelf mag aanraken. Ontwikkel jezelf met zelfvertrouwen in het liefdesspel.

Sensuele ontspanningsmassage

Een fijne vorm tussen een reguliere en een tantra-massage. Ontdek op een vertrouwde manier je diepere sensualiteit, naar jouw wensen en binnen jouw grenzen.

Aanpakken van blokkades

In een westerse blik op seksualiteit wordt naakt en aanraking al snel een taboe. Het is lastig om met mensen te praten over seksualiteit en negatieve ervaringen zijn dan lastig te verwerken. Werk aan je mentale en fysieke blokkades op een ontspannen en vertrouwde manier met intimiteitscoaching of Tantric Body De-Armouring.

Tantric Body De-Armouring

Tantric Body De-Armouring is een massagetechniek om vastgezette blokkades in je lichaam snel en efficiënt op te ruimen, ongeacht hoe oud de blokkade is of hoe diep het weggestopt zit.

Omdat de blokkade en de bijbehorende programmering op alle niveau’s wordt opgeruimd, verdwijnen ook de gedachtepatronen die hier onbewust uit voortkomen. Je zult meer vreugde, vrijheid, ontspanning en flow in je leven ervaren. Boek direct of neem contact op voor een langer traject.

Intimiteitscoaching

Last van blokkades op het gebied van intimiteit en seksualiteit? Heb je moeite met naakt of bepaalde lichaamsdelen aanraken? Dan past Intimiteitscoaching beter bij je dan Tantramassage.

Intimiteitscoaching helpt je om weer vertrouwd te worden met je lichaam, met aanraken en aangeraakt worden. Ontdek binnen jouw eigen grenzen hoe je in ontspanning blijft, welke aanraking je wel of niet prettig vindt en hoe je jouw grenzen aan kunt geven. Meer weten? Neem contact op!