Shiva-Shakti Tantramassage Dag

Zondag 7 juli 2024 van 10:00 tot 17:30
Bewustzijnscentrum Sadhana
De Klomp 120 101, 7511 DJ Enschede

€200,- per koppel inclusief lunch

Deze workshop staat in het teken van het verkennen en ontdekken van onze mannelijke en vrouwelijke energie. In de Tibetaanse Tantramassage die jullie gaan uitwisselen werken we met Shiva (yang) energie op de bovenrug en Shakti (yin) energie op de onderrug en het bekken van het lichaam.

Door deze twee polen in onszelf en de ander samen te brengen en te verbinden met elkaar komen we dichterbij wie we werkelijk zijn en mogen onze mannelijke en vrouwelijke energie vrijelijk stromen. We zullen jullie ook verschillende houdingen laten zien waarin je elkaar kunt masseren waarbij jullie hart en bekken verbonden zijn.

Programma

Vanaf 09.30 zijn jullie welkom en staan de koffie en thee klaar.

Om 10:00 uur starten we met een voorstelrondje. Daarna doen we opwarmingsoefeningen, dans en contactoefeningen om met elkaar te verbinden. Vervolgens worden jullie onder begeleiding meegenomen in een Tantrameditatie in tweetallen om helemaal in je lijf te komen en op elkaar afgestemd te raken. Daarna geven Arnoud en Debby een uitgebreide demonstratie van de Tantramassage waarbij de mannelijke (Shiva) en de vrouwelijke (Shakti) energie opgewekt, verbonden en gebalanceerd worden.

Daarna ga je met je partner deze Tantramassage uitwisselen in een veilige bedding onder de deskundige begeleiding van de trainers.

Tickets

Totaal € -

Shiva-Shakti Tantramassage Dag

Shiva-Shakti Tantramassage Dag voor stellen die kennis willen maken met de Tibetaanse Tantramassage. Voorwaarden voor deelname: *Je hebt enige ervaring met Tantra, massage en/of lichaamswerk. Tantra ervaring is niet noodzakelijk. Je bent comfortabel met bloot in de groep *Je respecteert grenzen van de ander *Je bent mentaal en fysiek gezond, in elk geval niet belemmerd om op de grond op een matras te masseren.